Module vervangen

Heb je een defecte module in je installatie die je wil vervangen door een nieuw exemplaar. Volg deze stappen om de nieuwe module toe te voegen zonder dat je alles opnieuw moet configureren:

1. Backup downloaden!!!
  2. Module die je wil vervangen verwijderen via de configuratie

3. Pagina vernieuwen (F5 of knopje in je browser)
  4. Nieuwe module adresseren (deze zal het eerste vrije adres krijgen: hoogste adres + 1)

5. Adres wijzigen van de nieuwe module naar het adres van de te vervangen module

1. als je stap 3 niet hebt uitgevoerd, zal je origineel adres niet in deze dropdown lijst staan, dus dan moet je eerst even de pagina vernieuwen
  6. Wachten tot de export gedaan is
  7. Algemene instellingen > Project herstellen

8. De NXT server zal alle configuratie opnieuw beginnen te exporteren