Schakelen van 2 lichten met 1 drukknop

Indien men met 1 drukknop-functie 2 lichten samen wil laten schakelen ongeacht of de status van 1 van de lampen verschillend is, dient men dit als volgt te configureren:

• Maak een logische conditie "Trap + Nachthal UIT" aan waarin de status van de "Trapverlichting" UIT is EN de "Nachthal" UIT is. De status van een uitgang ken je toe aan een conditie door op "+ Voorwaarde" te klikken.                                                  In dit voorbeeld is de "Nachthal" aangesloten op een dimmer dus status UIT = 0.

• Maak een scenario "Schakelen trap + nachthal" aan waarin je beide uitgangen AAN zet met de conditie "Trap + nachthal UIT = Waar".                                                                                                                                                                                      De uitgangen sleep je naar de AAN acties, de condities ken je toe door op het tandwieltje te klikken achter de uitgang.

• In hetzelfde scenario sleep je ook beide uitgangen naar de UIT acties met de conditie "Trap + nachthal UIT = Onwaar".          Hier ook de condities toe te voegen door op het tandwieltje te klikken achter de uitgang.

• Ken het scenario "Schakelen trap + nachthal" toe aan de 1ste functie (kort drukken) van de knop aan de trap via de drukknop-configuratie.