VELUX dakramen

Vergroot de mogelijkheden van een Ambiance PRO-installatie door VELUX dakramen te bedienen.

Het enige wat u hoeft te doen is een VELUX KLF200-interface te installeren die maximaal 5 motoren kan besturen dankzij de 10 droge ingangscontacten => 2 contacten vereist per motor omdat er 1 contact is per bedieningsrichting (openen / sluiten).

Sluit de uitgangen van een DO5411 (1/2 /.../ 8) relaiskaart en / of een DO5014 (9/10/11/12) uitbreidingsmodule aan op de ingangscontacten van de interface KLF200. Gebruik de 230 V "L" -ingang van de DO5411-relaiskaart of de DO5014-uitbreidingsmodule als "gemeenschappelijke" door een draad naar het massa-symbool van de KLF200-interface te trekken. Pas op dat u de relaiskaart of de extensie niet van 230V voorziet, aangezien de KLF200-interface werkt met droge contacten. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct te werken met een potentiaalvrije uitbreidingsmodule DO5013.

Selecteer in de configuratie van de DOBISS-uitgangen het overeenkomstige pictogram (omhoog / omlaag) voor elke uitgang en vergrendel ze om niet tegelijkertijd beide richtingen op de motor te kunnen activeren.

Bij bediening via DOBISS zullen onze modules een droog contact geven op de ingangen van de KLF200-interface, die verantwoordelijk is voor het verzenden van het draadloze commando naar de betreffende motor.

Opmerking: raadpleeg de gebruikershandleiding van VELUX voor de daadwerkelijke configuratie van de KLF200-interface.