Tips & Tricks

Korte artikels over hoe je veel gevraagde instellingen best kan integreren in de NXT server.

Automatisatie voor rolluiken e.d.

Met zonsopgang en -ondergang

Omhoog met lichtcel en tijdsperiode

Automatisatie buitenverlichting

Van zonsondergang tot zonsopgang

's Ochtends en 's avonds

Vast start uur en eind uur

Scenario voor jaloezieën met kantelen

Scenario: naar beneden en gekanteld
  1. Maak een scenario "Open kantelen" met 1 actie:
    1. Lamellen omhoog: AAN voor 500 milliseconden

  2. Maak een scenario "Jaloezieën beneden en open gekanteld" met 2 acties:
    1. Lamellen omlaag: AAN
    2. Vertraagd aan van scenario "Lamellen open kantelen" (23 seconden vertraagd om zeker te zijn dat de jaloezïeën helemaal beneden zijn eerst)

Timers hangen uiteraard af van uw specifieke situatie en moeten per installatie bepaald worden.