Statusleds in Ambiance Pro

1. In een installatie met uitbreidingsmodule (DO5012, DO5013 of DO5014)
    1. Sluit de uitgang waarvan je de status wil weten aan op een uitgang van de uitbreidingsmodule (vb. uitgang 12).
    2. Sluit de statusled via een vrij paar van de F/UTP aan op de klemmen +12V en de overeenkomstige nummer van 12VDC-uitgangen rechts bovenaan op de relaismodule DO5411.  -> + van statuled op +12V en - van statusled op 12.

Opmerking: enkel voor 12VDC of 24VDC statusleds!

2. In een installatie zonder uitbreidingsmodule
    1. Sluit de uitgang waarvan je de status wil weten aan op een uitgang naar keuze van de relaismodule DO5411 (vb: uitgang 8).
    2. Sluit de statusled via een vrij paar van de F/UTP aan op de klemmen +12V en een nummer naar keuze van 12VDC-uitgangen rechts bovenaan op de relaismodule DO5411 (vb: uitgang 12).  -> + van statuled op +12V en - van statusled op 12.
    3. Configureer in de Ambiance Pro - software dat bij "Actie bij aanzetten" van uitgang 8, uitgang 12 mee aangaat en bij "Actie bij uitzetten" van uitgang 8, uitgang 12 mee uitgaat.

Opmerking: enkel voor 12VDC of 24VDC statusleds!