Voeding

In normale situatie zal bij opstart op alle Dobiss hoofdmodules (Relais/0-10V /Dimmer) een groene led knipperen

Er knipperen geen led’s op de Dobiss modules.

Iedere Dobiss module (Relais ref5411, 0-10V stuurmodule ref5470/5475, can-programmer 5435din)   heeft 12VDC voeding nodig komende van de Dobiss voeding ref 4016.

De Dobiss voeding geeft tot 15V uit.

De laagspanning wordt niet mee doorgegeven via de patchkabels. Individueel aanbrengen van de 12V per module is dus noodzakelijk.

• Controleer of de - en + 12V juist zijn aangesloten. Polariteit respecteren.
  • Meet of je wel degelijk tussen de 14V en 15V hebt op de module.
  • Staat de Dobiss voeding op (= groene led aan)?

Enkel de universele dimmer genereerd  zijn eigen 12VDC. Daarvoor moet ook de 230V voeding van de dimmer aanwezig zijn.

• Controleer of je 230V meet op de primair aansluiting van de dimmer.